Aron (33)
Inloggad nu, sedan: 20:37

Vill du bli avsugen och avrunkad?

Jag söker en man 30+ i Gbg med bil/lägenhet/hotellrum som har en snygg, helst rakad, grov kuk och som vill bli avsugen och avrunkad. Utseendet är inte jätteviktigt, men jag vill träffa någon som är fräsch och frisk så ha lite självdistans nu gents. Jag orkar inte med en massa krångel och trams, utan vill träffa dig på hotellrummet, i bilen, eller möjligen i din lägenhet, och ge dig det jag vill ge dig. Ingenting annat!

Du som svarar måste våga träffas på riktigt, och inte komma med en massa ointelligenta ursäkter om varför du aldrig dök upp. Du ska ha bild i din profil, och inte bara på kuken, utan gärna lite mer av dig.

Fortfarande intresserad? Svara gärna med ett meddelande!


Ålder: 33 år     Längd: 184 cm     Vikt: 75 kg
Län: Västra Götalands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Anomymsex  (Man)    Ålder: 30-55 år
Är intresserad av: Suga kuk, Oralfixerad, Oralsex, Äldre män, Hämningslös sex.
Om mig: Hård kuk, Rakad kuk, Gift man, Erfaren man, Rejält sprut.
Om dig: Grov kuk, Rakad kuk, Uthållig, Erfaren, Hög sexdrift.
Du kan skicka ett meddelande till Aron (33). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.