Michael (32)
Inloggad nu, sedan: 20:45

Söker bisexuell kille för skön het killsex

Kille söker kille!

Jag är en lång, mörk och mycket snygg bisexuell kille på 32 år som är mycket kåt och söker dito kille mellan 18-60 år för skön het killsex. Ett absolut krav fråm min sida är att du har en grov kuk på minst 20 cm. Jag ser helst att du är den aktiva parten när vi har sex och knullar mig men det fungerar även med ombytta roller om du vill det. Jag vill ha ett långvarigt förhållande där inga andra sexkontakter förekommer. Jag längtar efter skön killsex med smek, kyssar, sug, slick, massage och härliga påsättningar. Vill gärna även ha dig som kompis utanför sängen och det gör inget om du är oerfaren. Att vi båda är till 100% diskreta tar jag för givet!


Ålder: 32 år     Längd: 185 cm     Vikt: 78 kg
Län: Södermanlands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Diskreta sexträffar  (Man)    Ålder: 18-60 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analsex, Oralsex, Hårda tag, Sexfantasier.
Om mig: Stor kuk, Muskulös, Uthållig, Riktig man, Hög sexlust.
Om dig: Stor kuk, Attraktiv, Uthållig, Oerfaren, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Michael (32). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.