Vilhelm (37)
Senast inloggad: 14 timmar sedan

Jag är nyficken på att testa killsex

Hejsan jag är en kille på 37 som är nyficken på att testa killsex. Jag skulle gärna vilja träffa en erfaren kille helst en äldre kille mellan 45-60 men även yngre går bra det med. Du som kan lära mej vad två killar kan göra med varandra allt från att suga varandra till att sätta på varandra och runka varandra, smeka varandra både utanför och innanför analen. Gärna någon i närheten av Malmö som kan komma till mig. Hoppas det finns någon som vill.

PS. Är rätt så blyg av mig så jag vill ha någon som kan ta det första steget och vissa hur man ska göra med en killes kuk och kan vissa hur man ska görat härligt för både mig och killen, både med killens kuk och min kuk.


Ålder: 37 år     Längd: 178 cm     Vikt: 70 kg
Län: Skåne län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Knullkompis  (Man)    Ålder: 45-60 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analsex, Onani, Dildos, Hårdporr.
Om mig: Hård kuk, Vältränad, Uthållig, Oerfaren, Hög sexdrift.
Om dig: Stor kuk, Rakad kuk, Maskulin, Erfaren man, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Vilhelm (37). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.