Tobias (34)
Senast inloggad: 6 timmar sedan

Vill du ha din kuk avsugen av en malmökille?

Vill du ha din kuk avsugen av en svensk malmökille på 34 år som vill prova att suga kuk utan kondom och svälja sperman. Jag är inte intresserad av någon form av socialt samspel mellan oss, utan jag vill bara ge dig en skön avsugning och sedan gå. Jag söker därför en yngre, respektfull kille/man som vill ha en härlig avsugning och få spruta i munnen.

Bara för att det är min första gång med en annan kille vill jag inte att det ska vara några konstigheter, bara en ömsesidig respekt och njutning. Bryr mig inte så mycket om ditt utseende eller erfarenhet. Själv så är jag ganska smal, lång och ser väl rätt vanlig ut. Så är du en trevlig kille som vill få en skön avsugning i veckan någon gång, och har en säker, diskret plats att vara på, så skicka mig genast ett meddelande. Vi kan chatta lite först men jag vill vara rak på sak.


Ålder: 34 år     Längd: 178 cm     Vikt: 67 kg
Län: Skåne län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Sexäventyr  (Man)    Ålder: 20-34 år
Är intresserad av: Suga kuk, Oralfixerad, Onani, Sexiga bilder, Sexfantasier.
Om mig: Stor kuk, Smal, Gift kille, Oerfaren, Hög sexlust.
Om dig: Grov kuk, Rakad kuk, Uthållig, Riktig man, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Tobias (34). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.