Jesper (34)
Senast inloggad: 12 timmar sedan

Vill ha läckra sexupplevelser med ett par

Hej alla där ute. Jag är en man på 34 vintrar som letar efter ett par för läckra sexupplevelser. Ålder spelar ingen roll. Jag är heterosexuell, men är nyfiken på att prova bi-sex, men helst i en trekant där en kvinna också deltar. Föreställer mig att det skulle vara trevligt att suga en hård kuk tillsammans med en kvinna tills våra munnar är fyllda med läcker varm sperma. Och vice versa, sugas av en kvinna och en man. Jag vill även gärna knulla kvinnan medan hennes man tittar på, så han får se när jag kör in min kuk i hennes fitta. Jag är helt oerfaren på det här, men känner mig redo att försöka. För övrigt så ser jag bra ut, frisk, renlig och 100% ärlig och diskret. Väntar på ert svar nu.


Ålder: 34 år     Längd: 176 cm     Vikt: 63 kg
Län: Skåne län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Sexäventyr  (Par)    Ålder: 25-55 år
Är intresserad av: Trekant, Avsugning, Oralsex, Dildos, Fistfucking.
Om mig: Liten kuk, Rakad kuk, Gift man, Riktig man, Fittslickare.
Om er: Oralfixerade, Helrakade, Han bisexuell, Hon undergiven, Hög sexlust.
Du kan skicka ett meddelande till Jesper (34). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.