Antonio (34)
Senast inloggad: 5 timmar sedan

Gillar du porrfilm och att bli avsugen av en kille?

Jag är en maskulin bisexuell kille på 34 år som söker en annan bs eller nyfiken straight kille på 18-35 år (inte äldre) för sexträff/träffar. Vore schysst att kolla på en porrfilm tillsammans för att kåta upp oss och runka av oss. Jag gillar filmer där brudar får mycket kuk och sperma. Gillar speciellt typ gangbangrullar. Jag skulle också gärna runka och suga av dig till filmen. Eventuellt kan jag tänka mig att ställa mig på alla fyra också så du får knulla min anal men det är lite upp till dig vad du vill göra. Jag är annars rätt hetero men tänder just på kukar och sperma.

I vilket fall som helst: Gillar du porrfilm och att bli avsugen så är det bara att skicka ett meddelande. Helst vill jag ha svar från vanliga heterosnubbar. Stor kuk är ett stort plus.


Ålder: 34 år     Längd: 181 cm     Vikt: 67 kg
Län: Värmlands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Älskare  (Man)    Ålder: 18-35 år
Är intresserad av: Suga kuk, Gangbangs, Filmer/porr, Domination, Prata snusk.
Om mig: Grov kuk, Vältränad, Uthållig, Undergiven man, Kåtbock.
Om dig: Stor kuk, Rakad kuk, Maskulin, Erfaren man, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Antonio (34). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.