Jan (42)
Inloggad nu, sedan: 18:07

Vill testa att ha sex med en annan kille

Jag är en gift kille som länge i tankarna har velat att testa sex med en annan kille. Söker därför efter en kille som är gift och gärna lika oerfaren som jag men är sugen på en kille. Vi kan träffas i hemlighet ett par timmar då och då när det passar oss båda och förverkliga våra gemensamma sexdrömmar. Du skall precis som jag vara ren, frisk och ärlig och 100% diskret. Jag jobbar i Örebro och min tanke är att vi träffas på dagtid hemma hos dig eller på någon annan plats som du kan fixat. Jag tror att jag tycker om att sätta på och bli påsatt om din kuk inte är för stor.

väntar nu på ditt svar.


Ålder: 42 år     Längd: 175 cm     Vikt: 80 kg
Län: Örebro län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Sexpartner  (Man)    Ålder: 25-42 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analsex, Onani, Sexiga bilder, Sexfantasier.
Om mig: Liten kuk, Attraktiv, Gift kille, Smeksam, Ömsint.
Om dig: Liten kuk, Attraktiv, Uthållig, Oerfaren, Hög sexdrift.
Du kan skicka ett meddelande till Jan (42). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.