Noel (32)
Inloggad nu, sedan: 21:12

Kille söker äldre, kåta män med lusten i behåll

Jag är en 32-årig kille från Falkenbergstrakten som söker äldre, kåta män med lusten i behåll, gärna från 50 år och uppåt. Jag kan ibland även träffas under dagtid om det passar dig. Jag gillar inte analsex, utan för mig är det händerna och munnen som gäller. Jag är själv sambo så jag ger och kräver 100 % diskretion av dig.

Hör av er med ett meddelande alla ni lite äldre, potenta män som fortfarande har en otillfredställd kåthet, så hjälper vi varandra till en härlig tillfredställelse. Jag gillar att tillfredsställa en man rejält, ofta och länge, så jag garanterar att ni inte kommer att bli besvikna.

Kram


Ålder: 32 år     Längd: 183 cm     Vikt: 70 kg
Län: Hallands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Sexrelation  (Man)    Ålder: 40-75 år
Är intresserad av: Suga kuk, Oralfixerad, Onani, Äldre män, Sexfantasier.
Om mig: Hård kuk, Hårig kuk, Otrogen, Riktig man, Kåtbock.
Om dig: Bamsekuk, Vältränad, Maskulin, Erfaren man, Hög sexlust.
Du kan skicka ett meddelande till Noel (32). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.