Hillevi (53)
Senast inloggad: 6 timmar sedan

Bisexuell tjej söker efter tjejsex och trekant

Jag är en tjej på 53 år, som har beslutat att pröva tjejsex, har ingen tidigare erfarenhet inom området, men Vill lära mig, så erfarenhet från din sida är en fördel, men inget villkor. Du måste vilja att experimentera för att utforska ny terräng, så du ska vara glad över att vara bisexuell. Jag har en partner som jag vill ha med mig, han kan titta på medan vi kelar, men jag vill gärna att han ska få vara med också, för trekant tänder mig väldigt mycket, jag vill också titta på medan han har sex med dig, jag blir mycket kåt av bara tanken. Jag är 53 år, normalt utseende och vikt, han är 49 år, smal. Du måste vara positiv, mild och ivrig att experimentera. Diskretion, friskhet och renlighet är en självklarhet. Jag vill ha bild och telefonnummer i ditt svar. Vänligen kontakta mig nu...


Ålder: 53 år     Längd: 167 cm     Vikt: 53 kg
Län: Skåne län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Diskreta sexträffar  (Kvinna)    Ålder: 40-55 år
Är intresserad av: Trekant, Erotisk massage, Oralsex, Utomhussex, Nakenbad.
Om mig: Oerfaren, Små bröst, Smal tjej, Alltid kåt, Milf.
Om dig: Bisexuell, Helrakad fitta, Kurvig kvinna, Dyblöta trosor, Dominant kvinna.
Du kan skicka ett meddelande till Hillevi (53). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.