Sabina (36)
Senast inloggad: 1 vecka sedan

Hemlig flickvän till en tjej på 36 år

Hemlig flickvän söks av en tjej på 36 år som har sambo och barn, men det här är bara mellan oss två. Har länge fantiserat om att leva ut min fantasi, men har aldrig provat i verkligheten. Min sambo vet om min fantasi, men vet inte om den här annonsen, men jag kommer att berätta för honom när tiden känns rätt. Kanske skrämmer jag dig genom att säga att jag är gravid, men blir smal igen och då kanske vi har lärt känna varandra bättre? Upp till dig...

Vill ha en flickvän jag kan prata med, ha kul med, lära känna bättre... sen får vi se vad som händer. Du ska bo i Värmland, vara ärlig, sjukdoms fri, renlig och smal. Annars finns det inga krav. Du kanske är gift och har barn, men det här är bara mellan oss. Om du vill veta mer kan du skicka ett svar till mig med ett foto så får du garanterat svar. Detta är seriöst menat och jag hoppas att den som svarar mig kommer att vara lika seriös som jag.


Ålder: 36 år     Längd: 170 cm     Vikt: 55 kg
Län: Värmlands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Förhållande  (Kvinna)    Ålder: 30-45 år
Är intresserad av: Långa förspel, Striptease, Oralsex, Sexiga bilder, Prata snusk.
Om mig: Blyg, Hårig fitta, Kurvig tjej, Dyblöta trosor, Oerfaren.
Om dig: Sexlärarinna, Stora bröst, Kurvig kvinna, Alltid kåt, Erfaren kvinna.
Du kan skicka ett meddelande till Sabina (36). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.