Oliver (29)
Senast inloggad: 9 timmar sedan

Söker homokille för sköna runk och sugträffar

Hej! Jag söker efter något erfaren homokille med en någorlunda stor kuk för sköna runk och sug träffar, men känns allt rätt mellan oss vill jag även sätta på dig och få känna din sköna kuk i mig! Jag är 29 år, 180 lång, svensk, med mörkt hår och hyfsat välutrustad. Jag vill gärna träffas hos dig så vi kan leka ohämmat. Men annars hade en skön träff någonstanns ute också varit underbart!

Hör av dig med ett meddelande till mig.


Ålder: 29 år     Längd: 180 cm     Vikt: 67 kg
Län: Kalmar län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Knullkompis  (Man)    Ålder: 25-45 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analsex, Rollspel, Sexiga bilder, Prata snusk.
Om mig: Hård kuk, Hårig kuk, Uthållig, Oerfaren, Hög sexdrift.
Om dig: Stor kuk, Vältränad, Maskulin, Erfaren man, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Oliver (29). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!
Joakim

Hej. Jag är ganska oerfaren av killsex och det hade varit riktigt spännande att ligga och runka, suga, göra det skönt för varandra. Jag bor i Kalmar vi kan vara hos mig om du vill. Jag ser ganska bra ut men har väl medelstor kuk. Vi kan ligga och mysa hela natten. Lite mer info, är 181 cm väger 92, tveksam till analt. 48 år, skulle vara kul att se om jag kan göra det riktigt skönt för dig. Älskar att runka och smeka kuk nästan mer än att suga kuk.

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.