Jonathan (28)
Senast inloggad: 9 timmar sedan

Jag vill känna på din kuk och kanske suga lite

Jag har alltid trott att jag är heterosexuell, men har alltmer börjat undra om jag inte är homo för jag är inte speciellt intresserad av tjejer. Jag tänder mer på killar och känner att jag vill kramas och kyssas och när jag ser en härlig kuk så blir jag kåt. Jag vill känna på den och kanske suga lite, men allra helst så skulle jag vilja ha den i rumpan. Har testat med en dildo och det är så jätteskönt, men jag föreställer mig att det skulle vara ännu skönare med en riktig kuk.

Kanske skulle vi kunna skicka meddelanden ett tag först eller kanske köra lite Webcamsex innan vi gör det på riktigt med varandra.


Ålder: 28 år     Längd: 183 cm     Vikt: 66 kg
Län: Hallands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Knullkontakt  (Man)    Ålder: 18-28 år
Är intresserad av: Långa förspel, Analsex, Oralsex, Dildos, Sexfantasier.
Om mig: Hård kuk, Hårig kuk, Uthållig, Oerfaren, Hög sexdrift.
Om dig: Stor kuk, Muskulös, Maskulin, Erfaren man, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Jonathan (28). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.