Joel (27)
Inloggad nu, sedan: 11:26

Vill du ha sex med en sexig och slank transa?

Jag är en sexig och slank transa med en snygg figur, len kropp, 180/65/20cm, så INTE opererad. Jag gillar att klä mig sexigt, korsett, stayups, en kort kjol, höga klackar eller kanske lårhöga stövlar. Jag är flexibel och anpassar mig helt efter dina önskemål. Jag kan ta en mer aktiv roll i sängen om du vill, annars är jag mjuk och skön, gillar att suga kuk, leka, bli påsatt hårt.

Om du är oerfaren med transor så kan vi alltid börja med lite skön erotisk massage innan vi fortsätter med skön sex. Vi kan träffas hos mig i innerstan. Jag söker efter en snabb träff, inte oändliga meddelanden fram och tillbaks så var beredd att ringa mig direkt om jag svarar med mitt nummer. Jag prioriterar svar från seriösa gentlelmän.


Ålder: 27 år     Längd: 180 cm     Vikt: 65 kg
Län: Kalmar län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Kravlösa träffar  (Man)    Ålder: 27-55 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analsex, Underkläder, Striptease, Högklackade skor.
Om mig: Stor kuk, Rakad kuk, Transsexuel, Toyboy, Rejält sprut.
Om dig: Gigantisk kuk, Muskulös, Maskulin, Riktig man, Stor sexlust.
Du kan skicka ett meddelande till Joel (27). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.