Gustaf (34)
Inloggad nu, sedan: 20:14

Slicka mitt anus och sug av mig

Jag använder din kropp!

Jag söker en slav som suger av mig. Jag kommer hem till dig, förnedrar och utnyttjar dig, använder din kropp precis som jag vill. Jag tar med lite rep så att jag kan binda fast dig i olika positioner som är förnedrande för dig men upphetsande för mig. Jag tar med glidmedel och kondomer så att jag kan knulla din anal med min stora, grova kuk. Du kommer att få lära dig hur du skall uppföra dig, medan jag utnyttjar din kropp.

Jag kommer att förnedra dig och vara verbalt elak. Jag är ingen ond man, men sträng och jag använder min livrem på din nakna stjärt bara för att jag njuter av det! Du kommer att tvingas slicka mitt anus och köra in din tunga. Du kommer att få ta emot min sperma i din mun och tvingas att svälja. Det här är en lek som tar ett par timmar, jag lämnar inga synliga märken på din kropp, men du kommer garanterat att känna dig förändrad efteråt, på ett positivt sätt!


Ålder: 34 år     Längd: 180 cm     Vikt: 64 kg
Län: Skåne län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Kravlöst förhållande  (Man)    Ålder: 25-34 år
Är intresserad av: Långa förspel, Analsex, Dominanslekar, Pisk, Hårdporr.
Om mig: Stor kuk, Muskulös, Maskulin, Dominant, Rejält sprut.
Om dig: Hård kuk, Smal, Uthållig, Sexslav, Hög sexdrift.
Du kan skicka ett meddelande till Gustaf (34). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.