Charles (38)
Senast inloggad: 1 dag sedan

Söker en kille med en riktigt grov och stor kuk

Hej!

Jag är en 38-årig homosexuell kille som bor några mil norr om Malmö. Söker nu en kille i åldern 25-55 år, det enda kravet jag har är att du ska ha en riktigt grov och stor kuk. Minst 19 cm, men gärna större än så. Jag är riktigt utsvulten, min mun den riktigt skriker efter att få suga en stor härlig kuk. Jag är 100% seriös, suger kuk ofta och har vid flera tillfällen fått höra att jag är riktigt bra på det.

Det enda problemet är att vi kan inte träffas hos mig, vi måste träffas hos dig, och endast dagtid på vardagar. Så du måste ha ett eget ställe där vi kan träffas, lägenhet eller hus.

Jag vill suga länge och grundligt, så du måste vara uthållig och kunna behärska dig. Du måste självklart också vara fri från alla sorters könssjukdomar för jag vill inte suga av dig med kondom, för då kan jag lika ha en dildo att suga på, och självklart ska du också vara renlig.

Storkukade killar, hör av er!


Ålder: 38 år     Längd: 181 cm     Vikt: 73 kg
Län: Skåne län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Diskreta sexträffar  (Man)    Ålder: 25-55 år
Är intresserad av: Suga kuk, Oralfixerad, Onani, Sexiga bilder, Hårdporr.
Om mig: Hård kuk, Hårig kuk, Gift man, Erfaren man, Hög sexdrift.
Om dig: Gigantisk kuk, Attraktiv, Uthållig, Undergiven man, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Charles (38). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.