Tord (53)
Senast inloggad: 3 timmar sedan

Herrbetjänt sökes som gillar att slicka röv djupt

En herrbetjänt sökes som gillar att slicka röv djupt!

Jag vill att vi träffas ett par gånger i månaden, eller kanske oftare, hos dig eller på ett hotell. Du får full tillgång til min kuk, min röv och pung, för massage, slick och sug. Ett extra pluspoäng om du verkligen gillar att slicka min röv och köra in tungan djupt medan du runkar mig för det är ett säkert sätt att kåta upp mig rejält.

Du är förmodligen redan säker din sexuella roll som "herrbetjänt" och njuter själv av att serva andra män. Som tack får du en rejäl sats med sperma och kanske lite piss om du frågar snällt. Är du är smal och har en liten, kåt röv så knullar jag dig mer än gärna. Kanske både med mina fingrar, en dildo eller kuken.

Jag är endast intresserad av seriösa svar från killar mellan 25 och 40 år som verkligen har för avsikt att träffas. Jag är inte intresserad av några mailrunkare. Lite kinky intressen är inget hinder, men inte heller något som är nödvändigt. Lite feminina transor med seiösa slavambitioner är särskilt välkomna ?


Ålder: 53 år     Längd: 180 cm     Vikt: 74 kg
Län: Örebro län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Kravlös sex  (Man)    Ålder: 25-40 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analt, Oralsex, Hotellsex, Sexfantasier.
Om mig: Hård kuk, Muskulös, Gift man, Erfaren man, Rejält sprut.
Om dig: Stor kuk, Rakad kuk, Uthållig, Undergiven man, Hög sexlust.
Du kan skicka ett meddelande till Tord (53). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.