Marika (36)
Senast inloggad: 2 veckor sedan

Är en bisexuell tjej som letar efter tjej

Bisexuell tjej på 36 år, letar efter "den enda". Har sambo och en son, men saknar en feminin famn att kunna krypa in i. Jag letar inte främst efter sex, även om jag gillar det väldigt mycket, men först och främst efter en tjej jag kan älska och bry mig om, vara snäll mot. Jag är bisexuell och vet att jag gillar både sex med killar och tjejsex. Det är inte så viktigt om du är erfaren eller oerfaren, så länge du är säker på att du vet vad du vill.

Du kan vara singel, ha en pojkvän/partner eller vara gift. Trevligt om vi kan vara öppna med det, t.ex. gå ut tillsammans, hålla handen, kyssas offentligt etc. Du behöver inte nödvändigtvis vara väldigt erotisk, eftersom som jag sa, det inte är främst sex jag letar efter. För mig är det mycket viktigt att kemin är rätt. Låter det som att det kan vara något för dig? Skicka ett svar så lovar jag att du får svar. Kanske kan vi hitta varandra? Fantastisk, förväntansfull kram från Marika.


Ålder: 36 år     Längd: 167 cm     Vikt: 50 kg
Län: Stockholms län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Förhållande  (Kvinna)    Ålder: 30-45 år
Är intresserad av: Långa förspel, Sexleksaker, Onani, Dildos, Högklackade skor.
Om mig: Bisexuell, Silikonbröst, Smal tjej, Erotisk, Oerfaren.
Om dig: Älskarinna, Rakad fitta, Kurvig kvinna, Sexig, Erfaren kvinna.
Du kan skicka ett meddelande till Marika (36). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.