Ville (36)
Senast inloggad: 15 timmar sedan

Jag söker efter en ung man som min personliga slav

Jag söker efter en ung undergiven man som jag kan behandla som min personliga slav. Du ska ha en stark vilja att alltid snabbt och effektivt göra som du blir tillsagd. Jag som söker dig är en homosexuell man på 36 år i Gbg och söker nu en ny slav att lära upp. Du skall vara ung, helst under 28 år, och vilja leva ut din undergivna sida ordentligt. Självklart sätter vi upp gränser och lika viktigt för oss är att dessa gränser respekteras.

Så är du en ung man som tycker att din plats är som en slav till en Master skall du absolut höra av dig med ett meddelande till mig. Du kommer som min slav att få serva mig och sköter du dig riktigt bra så låter jag kanske en vän använda dig också. Du skall tåla en rejäl förnedring samt förstå att olydigheter kommer att bestraffas hårt. Du garanterar att du kommer att bli ordentligt uppfostrad till att alltid göra som du blir tillsagd, och du kommer att uppskatta det.

Söker du en Master så hör av dig.


Ålder: 36 år     Längd: 184 cm     Vikt: 70 kg
Län: Västra Götalands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Knullkompis  (Man)    Ålder: 18-28 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analsex, Dominanslekar, Hårda tag, Hårdporr.
Om mig: Stor kuk, Vältränad, Maskulin, Erfaren man, Hög sexdrift.
Om dig: Hård kuk, Rakad kuk, Uthållig, Sexslav, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Ville (36). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.