Lennart (57)
Inloggad nu, sedan: 17:04

Söker en seriös sexslav

Japp, du läste helt rätt, jag söker en seriös slav, en kille mellan 20 och 35 år, som har som mål i livet att bli ägd och utnyttjad av en homosexuell man. Men jag vill inte veta av en kille som tror sig vara en slav men som har massa krav på sex, blir det sex så är det för att jag vill ha det.

Mina krav innan du ens kommer ifråga är bland annat att jag vill ha ett meddelande med en utförlig beskrivning av dig som person, inte vad du har mellan benen. Vad dina egna önskemål går ut på, vad du har för tidigare erfarenheter som slav samt eventuella tabun du har. Det är en stor fördel om du är homosexuell men det är inget krav. Jag vill inte heller ha en slav som har en massa olika dominanta Masters, utan jag vill ha en personlig slav som är helt ägd av mig!

Mer detaljer kommer vi fram till via meddelanden och senare även över telefon och sen träffas vi för en fika eller över en drink på stan. Jag har inte bråttom med att hitta en ny slav och det  ska inte du heller ha, jag vill inte ha någon som bara tycker det här låter spännande och vill prova på! Jag är bara ute efter någon som är helt seriös och säker på sin plats som slav.


Ålder: 57 år     Längd: 181 cm     Vikt: 89 kg
Län: Skåne län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Knullkontakt  (Man)    Ålder: 20-35 år
Är intresserad av: Bodykontakt, Avsugning, Dominanslekar, BDSM, Bakbunden.
Om mig: Stor kuk, Rakad kuk, Maskulin, Dominant, Hög sexlust.
Om dig: Stor kuk, Muskulös, Uthållig, Sexslav, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Lennart (57). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.