Gustav (42)
Inloggad nu, sedan: 20:41

Ska vi titta på porrfilm och runka tillsammans?

Hej!

Jag är en oerfaren kille på 42 år, som länge har varit nyfiken på att träffa andra killar/män (gärna lite äldre) för att titta på porrfilm och runka tillsammans, men även för att prova på att suga kuk, något som jag aldrig har gjort men fantiserat mycket om? Jag är bisexuell och gillar att se på porr med tjejer och killar men när jag ser en tjej som suger kuk, så är det alltid tjejens plats jag tänker mig in i. Jag är av normallängd, mörkhårig, ganska smal och vältränad med en stor kuk på 17-18 cm som jag gärna vill visa dig? Jag är kanske lite blyg till att börja med men lätt att ha och göra med och framför allt så är jag väldigt kåt av mig. Jag hoppas det är ok om vi kan träffas hos dig, jag är mycket diskret av mig.

Hör av dig snart!


Ålder: 42 år     Längd: 182 cm     Vikt: 77 kg
Län: Östergötlands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Kravlösa träffar  (Man)    Ålder: 30-60 år
Är intresserad av: Suga kuk, Oralfixerad, Filmer/porr, Äldre män, Hårdporr.
Om mig: Stor kuk, Hårig kuk, Maskulin, Oerfaren, Hög sexdrift.
Om dig: Stor kuk, Hårig kuk, Uthållig, Riktig man, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Gustav (42). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!
kenth

Hej Gustav! Skicka ett meddelande till mig om du vill vi ska lära känna varandra. Tack kenth

magick

Hej! Mitt namn är magick och jag är 51 år gammal och är gift och bor i Norrköping. Jag är också bisexuell men ingen vet. Jag är 174 cm och 85 kg och lite blyg men väldigt het. Min kuk är normal och 15 cm. Om du är intresserad så mila mig och först kan vi träffas ute.

Alex

Mitt namn är Alex, bor i Norrköping och är gift. Jag också är intresserad av en man att vara med.

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.