HÃ¥kan (35)
Inloggad nu, sedan: 21:23

Bisexuell kille söker sköna kukar att leka med

Här finns en 35-årig bisexuell kille som söker sköna kukar att leka med. Jag är öppen för alla förslag och hoppas att du finns. Jag är inte så erfaren men hoppas att någon vill ge mig en chans att testa på hur det känns att suga en kuk och bli avsugen av en man. Jag är nyfiken på att försöka suga in hela din kuk i min mun. 

Jag är ganska smal men hoppas att detta inte skall göra något eftersom jag garanterar att jag ska försöka ge dig full njutning vid träff. 110 % frisk, diskretion och seriositet krävs och ges. Tillsammans kan vi kanske komma på var vi kan träffas.


Ålder: 35 år     Längd: 182 cm     Vikt: 72 kg
Län: Södermanlands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Diskreta möten  (Man)    Ålder: 25-35 år
Är intresserad av: Suga kuk, Oralfixerad, Onani, Sexiga bilder, Hämningslös sex.
Om mig: Gigantisk kuk, Smal, Uthållig, Oerfaren, Sexgalning.
Om dig: Stor kuk, Rakad kuk, Maskulin, Riktig man, Kåtbock.
Du kan skicka ett meddelande till HÃ¥kan (35). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.