Christian (36)
Inloggad nu, sedan: 21:23

Vill du utnyttja en undergiven kille?

Hej. Jag är en homokille som är mycket undergiven, jag söker äldre män som helst har ett eget boende där vi kan ses för sex. Jag gillar sug, slick och knull, men ställer upp på en hel del kinky sex också. Så vill du utnyttja en undergiven kille som gör allt för att du ska ha det skönt så hör av dig till mig, jag tar din sperma där den kommer. Jag ser gärna att vi har ett varaktigt sexförhållande men jag är bara intresserad av sexträffar och vill inte ha en massa prat om mitt privatliv, eller ditt. När vi ses så njuter vi bara av varandra.


Ålder: 36 år     Längd: 182 cm     Vikt: 74 kg
Län: Västerbottens län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Sexrelation  (Man)    Ålder: 35-55 år
Är intresserad av: Äldre man, Oralfixerad, Dominanslekar, Hårda tag, Bakbunden.
Om mig: Stor kuk, Hårig kuk, Gift kille, Undergiven man, Sexgalning.
Om dig: Gigantisk kuk, Muskulös, Uthållig, Dominant, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Christian (36). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.