Isak (34)
Inloggad nu, sedan: 20:47

Vill du ha en egen toyboy?

Söker dig generösa man som vill ha en leksak att utnyttja som du vill. Allt utom hård s/m och bajs. Har du fantasier och önskemål om att förnedra och utnyttja en kille hur du vill, så är denna annons rätt för dig. Göra vad du vill med min kropp. Sätt på, sperma, piss, saliv, tjejkläder, offentligt och verbal förnedring, tar emot allt överallt. Är 34 år, 184 cm, 74 kg, kort hår, söt, vill bli utnyttjad till fullo. Du kanske vill låna ut mig till andra. Bor i mitten av landet, men reser till dig om du vill.


Ålder: 34 år     Längd: 184 cm     Vikt: 74 kg
Län: Värmlands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Sexpartner  (Man)    Ålder: 35-60 år
Är intresserad av: Långa förspel, Avsugning, Förnedra mig, Hårda tag, Sexfantasier.
Om mig: Hård kuk, Vältränad, Uthållig, Toyboy, Stor sexlust.
Om dig: Stor kuk, Rakad kuk, Maskulin, Dominant, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Isak (34). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.