Sam (33)
Senast inloggad: 3 timmar sedan

Är en homosexuell kille (älskar att klä mig i tjejkläder)

Hej

Jag är en homosexuell kille som älskar att klä mig i tjejkläder och ha skön sex med en likasinnad man. Du får gärna dela mitt intresse av sexiga tjejkläder eller så är du kanske mer maskulin och kanske vill träffa mig med nylonklädda ben och känna vad som finns under min svarta, korta kjol?

Oavsett vilket så vill jag gärna träffa en man som är renlig, frisk och 100% seriös vilket även stämmer in på mig. Det enda kravet jag har är att vi kan träffas hemma hos dig eftersom jag redan är sambo med en annan kille. Så du som tänder på bilden och känner för skön sex med mig, skicka ett meddelande nu så kanske vi kan träffas snart och leva ut våra drömmar tillsammans

Längtansfulla kramar


Ålder: 33 år     Längd: 185 cm     Vikt: 73 kg
Län: Stockholms län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Knullkontakt  (Man)    Ålder: 20-50 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analsex, Underkläder, Nylonstrumpor, Strumpbyxor.
Om mig: Hård kuk, Vältränad, Otrogen, Sexslav, Hög sexlust.
Om dig: Stor kuk, Rakad kuk, Uthållig, Dominant, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Sam (33). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.