Antero (27)
Senast inloggad: 2 timmar sedan

Vill du ha en hotellträff med en sexig kille?

Hotellträff med en sexig kille? Du kanske är i stan i affärer, eller rent av på semester och bor på hotell? Kanske vill du då ha ett besök av mig, en 27 årig kille? Kanske vill du istället för att själv runka till porrfilmen ha någon som gör det skönt för dig? Jag blir gärna ditt "hotelluder". Du vill kanske bara luta dig tillbaka i soffan och se mig gå ner på knä och ge dig en skön avsugning. Eller vill du kanske tränga in till roten i min bakfitta och ta min oskuld? Jag är öppen för dina förslag.

Jag är oerfaren men mycket sugen på att prova, så jag är seriös och diskret och tar inte ut någon ersättning! Vem vet jag kanske kan komma hem till dig också?

Sugande hälsningar! Skriv gärna mer än två rader i ditt meddelande till mig.


Ålder: 27 år     Längd: 183 cm     Vikt: 70 kg
Län: Stockholms län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Kravlösa träffar  (Man)    Ålder: 26-50 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analsex, Filmer/porr, Hotellsex, Hårdporr.
Om mig: Stor kuk, Attraktiv, Uthållig, Oerfaren, Hög sexdrift.
Om dig: Gigantisk kuk, Muskulös, Gift man, Erfaren man, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Antero (27). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!
Rezai blatte

Shoo, är allt bra, Sexy figur, tatueringar och mage du har, var finns du i Sthlm eller? Vad gör du? Vad händer Sexy:) älskar killar, har haft det med alla möjliga killar/män, mina boys/bröder, massa av orten män, älskar såna män, har du fler tatueringar, inte för att de spelar sån stor roll, haft de skönaste killsexet ever med män, vi suger bättre, vi är mycket mer tight runkar, slickar, deepthroat bättre, brukar slicka äta upp bollarna, slicka varandra där bak o prostata orgasm o massage alla killar o mina homies har fastnat för detta, svär de börjar bli som grekiske tiden före och efter Kristus, svär män var för njutningen, man hade sex med sex mellan män o dom har fastnat för detta, älskar killsex, dom är bara med mig o andra maskulina män, fotbolls, basket osv, rör ej deras fruar, vi män o bögar vet hur vi tillfredsställer, äter upp en annan mans kuk, hit me up om du vill.

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.

Neo (33) Vill träffa en man för sug och runkstunder! Vill träffa en man för sug....
Aron (33) Vill du bli avsugen och avrunkad? Inloggad Vill du bli avsugen och....
Antonio (34) Vill du man suga av mig? Inloggad Vill du man suga av mig?
Stefan (36) Jag vill bli avsugen av en annan kille Jag vill bli avsugen av en....