Aron (36)
Inloggad nu, sedan: 16:34

Jag vill suga av en skön kuk till sprut

Hej! Jag söker någon ung kåt oerfaren homokille i Gbg! Vi kan testa vad du vill i din egen takt, jag kan till att börja med bara suga av dig om du vill! Jag älskar att suga en skön kuk till sprut och tar gärna sperman i munnen. Jag är med på det mesta med rätt kille så kom med förslag.

Jag är en fräsch homokille som är väldigt diskret och räknar med att du också är det. Jag bor i Göteborg men är ofta i Stockholm och Falkenberg. Eftersom jag inte vill träffa så många olika killar så hoppas jag hitta någon kille som jag kan träffa regelbundet om det stämmer mellan oss.

Så du unga nyfikna homokille som vill exprimentera lite hör av dig med ett meddelande, du kommer inte ångra dig, det lovar jag.


Ålder: 36 år     Längd: 182 cm     Vikt: 74 kg
Län: Västra Götalands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Sexrelation  (Man)    Ålder: 25-36 år
Är intresserad av: Suga kuk, Oralfixerad, Ung man, Dildos, Sexchatta.
Om mig: Grov kuk, Attraktiv, Uthållig, Dominant, Kåtbock.
Om dig: Stor kuk, Rakad kuk, Maskulin, Oerfaren, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Aron (36). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.