Joseph (28)
Senast inloggad: 18 timmar sedan

Vill testa att suga en skön kuk långt ner i halsen

Sköna avsugningar? Jag är en kåt bisexuell kille som vill få hjälp med att få min dröm uppfylld, nämligen att testa att suga en skön kuk långt ner i halsen... Hör av Dig om du är intresserad men bara om du är seriös. Du får gärna suga av mig också om det skulle vara av intresse och resten kan vi diskutera oss fram till. Jag är sugen på att testa det mesta vad två killar kan tänkas hitta på med varandra i sexväg.

Hoppas du finns!


Ålder: 28 år     Längd: 182 cm     Vikt: 68 kg
Län: Västra Götalands län  Ort: Visas endast för inloggade medlemmar
Söker: Diskreta möten  (Man)    Ålder: 20-40 år
Är intresserad av: Suga kuk, Analsex, Oralsex, Dildos, Sexfantasier.
Om mig: Stor kuk, Smal, Uthållig, Oerfaren, Hög sexdrift.
Om dig: Stor kuk, Rakad kuk, Maskulin, Riktig man, Rejält sprut.
Du kan skicka ett meddelande till Joseph (28). Är du inloggad skickas ditt meddelande direkt till annonsören som ett PM (Privat meddelande), är du inte inloggad publiceras ditt meddelande här på profilsidan. Skriver du i meddelandet din epostadress, Kik, mobilnummer eller liknande kontaktuppgifter så kommer dessa uppgifter att maskeras på sidan och enbart vara synliga för annonsören!
R

Åker igenom Göteborg ibland och är också oerfaren... jag är också riktigt sugen på att suga en stor kuk och bli avsugen! Du får väldigt gärna knulla mig också! 😍

Fördelar med ett medlemskap

Kommunicera obegränsat Kommunicera obegränsat
Medlemmar flirtar obehindrat och så mycket de vill, som medlem kan du skicka obegränsat med meddelanden.
Avancerad sökning Avancerad sökning
Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.
LiveChat LiveChat
Medlemmar får en exklusiv möjlighet att träffa andra medlemmar i livechatten vilket gör det enkelt att hitta spännande sexkontakter. Vi försäkrar dig: där kan verkligen allting hända!
MatchCheck MatchCheck
De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Som Medlem ser du i förväg också hur bra dina chanser är.
Medlemskap Medlemskap
Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet.

avancerad sökning

Avancerad sökning är vår mest exklusiva medlemsfunktion för heta dejter!

Oslagbara Fördelar:

  • Exklusivt för Medlemmar
  • Direktsökning av din omgivning
  • Sök efter speciella preferenser

Bli medlem nu och få den här exklusiva funktionen.